Neem vrijblijvend contact op info@de-admiraal.nl of +31 (0)6 11 51 24 46

De Admiraal

Reserveren

De Admiraal bevindt zich in het hart van Den Helder in een Oase van groen. De ruime verblijfsaccommodatie is zeer geschikt voor gezinnen, families, schoolkampen, jeugd- en sportverenigingen, bedrijfsuitjes en vriendenweekenden tot circa 60 personen. De Admiraal beschikt over 11 slaapkamers met twee of drie luxe boxsprings en meerdere stapelbedkamers. 

Je kunt bij ons een, of meerdere slaapkamers boeken. Slaapzalen zijn te boeken voor groepen vanaf 6 personen. Zijn jullie met een grote groep? Dan bestaat zelfs de mogelijkheid om de gehele locatie af te huren. De accommodatie heeft twee dubbele en een enkele badkamer. Er is een grote keuken, met koel- vriescombinatie, vaatwasser en kookplaat voor gezamenlijk gebruik. Verder een eetzaal en woonkamer met TV en spelletjeskast. In de lobby bevindt zich een gezellig zitje en is er, tegen betaling, mogelijkheid om uit een van de automaten koffie, thee, frisdranken en/ of andere versnaperingen te halen. In de ruime tuin op het zuidwesten hangen verschillende hangmatten en vind je een volleybalnet, ook is er een vaste barbecueplaats.

 

 

Den Helder is een vestingstad en wordt omringd door de Noordzee, het Marsdiep en de Waddenzee. Onze stad in de Noordkop staat vooral bekend om zijn levendige vishandel en sterke marinebasis. In Den Helder vind je niet alleen de fraaie natuur rond de Waddenzee, maar is er net zo goed de reuring van de stad. Een theater, bioscoop, escaperoom, restaurants, musea, klimpark en kanoverhuur; het is er allemaal. Een bezoek via de veerboot aan het schitterende Waddeneiland Texel is vanuit Den Helder makkelijk te doen.

Op onze omgevingspagina vind je een selectie van uitjes waarvan wij denken dat je deze zeker niet mag missen als je Den Helder komt bezoeken. Via de website van Den Helder Online zijn alle activiteiten/ restaurants/ bars die de gemeente Den Helder rijk is te vinden.